Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Deezer

Musiikkitarjontaa on hyvä vertailla eri palvelujen kesken. Ilmaisien sivujen käyttö on usein rajoitettua ja valikoima joko vanhaa tai abstraktia. Kuukausimaksulliset palvelut eivät rasita tiliäsi paljonkaan ja palvelu pelaa mainiosti. Eron huomaat musiikin laadussa ja palvelun nopeudessa.
 

 
Deezer keskittyy hyvään palveluun ja on ollut kunnianhimoisesti mukana kehittämässä musiikkipalvelua laitteiden teknillisen kehityksen saatossa.
 
Tämä verkosta löytyvä suoratoistopalvelu on suosittu musiikin keräily muoto. Se on kehittänyt monen monta tapaa tarjota ja nauttia musiikista ja on erittäin suosittu viihteen lähde. Päästäksesi nauttimaan saatavilla olevasta materiaalista ja palveluksista, sinun on rekisteröidyttävä jäseneksi. Jäsenyys on maksullista ja sen voi suorittaa joko kuukausi maksuna tai käteismaksuina valituissa maksupisteissä.
 
Deezering kokoamaan valikoimaan kuuluu yli 30 miljoonaa levytystä, ja reilut 30.000 radiokanavaa. Yhteistyötä tehdään suomettavien musiikkiyhtiöiden kanssa, kuten Sony, EMI, Warner Music Group ja Universal Music Group.
 
Deezer ei keskity pelkästään lista suosikkeihin vaan inspiraatiota löytyy myös niille, joiden musiikin maku keskittyy yksilöllisempiin tuotantoihin ja henkilökohtaisempaan tyyliin. Mitä sitten kuunteletkin, voit soittaa sitä omalla soittimellasi niin paljon kuin haluat, näperrellä listoja, jakaa musiikkisi muiden kanssa tai viihdyttää kansaa juhlissasi. Valinta on sinun.
 
Musiikista muihin tarjouksiin: Deezering suoratoistopalvelu antaa mahdollisuuden katsoa TV:tä puhelimella ja valittavanasi on 16 kanavaa. Pidä silmällä tarjouksia, joista saattaa olla hyötyä moniin viihdyttäviin hetkiin.