Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Missä lukea tuoreimmat uutiset netissä

Aina sattuu ja tapahtuu. Näistä tapahtumista lähellä ja kaukaa kertovat uutiset ovat verkossa yötä päivää. Mainio nettiyhteys on saatavilla joka käsikäyttöiseen laittimeen, johon tiedon tulva kasvaa samassa mittasuhteessa kuin laitteet kutistuvat.

online news

Monilla uutisista kiinnostuneella on jo oma tuttu tiedon lähteet kotisivuina, joka on ehkä paikallisuutisia kertaava plus kotimaan uutiset, tai maailman laajuisia tapahtua kattavat sivut. Netistä löytyvät liikennetiedoitukset matkaa taittaville jopa livenä tietyissä kamerakohteissa.

 

Mahdollisia aloitussivuja löytyy seuraavista nettiuutissivuilta: Ampparit.com, MSN uutiset, uutiset.kazanda.fi ja yle.fi/uutiset/news.

 

Nämä tiedonvälittäjät ovat varsinaisia ammattilaisia ja heille on tärkeää, että saat uutisesi nopeasti ja värikkäästi. Kuvien ja videoiden käyttö monipuolistaa tiedon antia ja näin uutisista on netin välityksellä tullut osa viihdettämme. Linkit ovat helppokäyttöisiä ja monia uutisia voit itse korostaa vaikkapa Facebookissa sinulle tärkeälle ryhmälle. Näin olet sinäkin jakamassa tietoa tavalla, joka mahdollistaa uutisten levityksen eteenpäin.

 

Tietokoneiden verkosto kattaa nykyään niin paljon asiaa, että jopa varsinaiset tv:n uutisohjelmatkin tukeutuvat nettiin. Usein juontajat mainitsevat asioista vain pääosan todeten, että netistä löytyy lisää.

In the News

Käytäntö säästää aikaa ja katsoja voi valita, mihin asiaan haluaa enemmän tietoa sitä löytäen netistä. Se on vähän sama kuin lukisi sanomalehdestä vain otsikot. Varsinaiseen artikkeliin keskitytään vain jos otsikko on tarpeeksi tempaava tai edeltää tietoa, jonka lukija päättelee tähdelliseksi. Uutisten tarjonta käy näinkin.

 

Tuoretta uutistietoa jakaa Uutiset.net tietolähde. Tietoharava haalii uutisia kokoon ja ilmoittaa miten ”vanhaa” tieto on. Sivulla on myös kello ja päiväys sekä kenen nimmarit sattuvat päivälle. Kategorioita voi laajentaa sivun reunassa olevasta listassa. Sivu on miellyttävä yksinkertaisuudessaan, selkeä ja todella helppo. Näin netissä. Näppituntumalla koko maailman uutiset aukeavat aivan milloin haluat.