Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Musiikkipelit hellivät fania

Musiikki on peleissä erittäin tärkeä elementti. Tämä pätee myös kolikkopeleihin. Eniten fania kuitenkin hemmotellaan varsinaisissa muusikon ympärille rakennetuissa peleissä, joita nettikasinoilta löytyykin useita. Nappaa tästä listasta vinkit parhaisiin musiikkiaiheisiin peleihin!

music_440191600

Guns N’ Roses

Guns N’ Roses on erittäin suosittu yhtye, jolla on myös oma slottipelinsä, joka on laajalti valikoimissa. Guns N’ Roses -kolikkopeli on Net Entertainmentin valmistama. Pelissä on 5 kelaa ja 3 riviä, ja sen taustalla soivat tietenkin iki-ihanat bändin tekemät hittibiisit. Siinä on mukana kaikkea pelaajalle hauskaa, kuten wild-symboli, laajeneva wild-merkki, bonuskierroksia ja ilmaisia pyöräytyksiä. Tästä pelistä nauttii muunkin kuin pelkän musiikin tähden!

Ozzy Osbourne

Koko Osbournen perhe on suuren suosion kohteena eri syistä. Perheen päällä, Ozzylla, on myös oma slottipelinsä, jossa nähdään tosin myös muita perheenjäseniä pelimerkkien muodossa. Peli on Microgamingin valmistama, ja siinä mukana ovat 5 kelaa ja 20 voittolinjaa. Tässäkin pelissä on mukana ilmaiskierroksia, bonuspeli ja tietenkin suuri määrä isoja voittoja.

Michael Jackson

Nyt jo edesmennyt Michael Jackson on edelleen erittäin suosittu artisti. Jackson on saanut myös oman slottipelinsä, jossa kuullaan miehen ikimuistoisempia hittejä. Kolikkopeli on Ballyn valmistama. Mukana pelissä on muun muassa videopätkiä Michaelin musiikkivideoista, bonuskierros ja ilmaiskierroksia sekä tietenkin muhkeita voittoja. Mukana olevat kappaleet ovat esimerkiksi ”Beat it” ja ikimuistoinen ”Smooth Criminal”.

Dolly Parton

Dolly Parton on yksi 80- ja 90-lukujen suurista tähdistä. Hänelle on myös tehty kunnianosoituksena oma slottipelinsä, jossa kuullaan artistin ihanaa musiikkia. Hänen kappaleistaan suosituin on varmasti ”Jolene”, mutta Dollyn omassa kolikkopelissä kuullaan myös klassikot ”9 to 5” sekä ”Two Doors Down”.

Rolling Stones

Menneiden aikojen unohtumaton rokkiyhtyen Rolling Stones on myös saanut oman kolikkopelinsä. Bändin kunniaksi tehty kolikkopeli sisältää pätkiä yhtyeen keikoilta ja tietenkin myös yhtyeen suosittuja kappaleita. Pelimerkeissä nähdään ikonisia Rolling Stones -merkkejä, kuten suusta tuleva kieli. Mukana esimerkiksi hittibiisi ”Start Me Up”.